Leadership z pohledu vývojové psychologie - Hančil, Tomáš
Vývojová psychológia dospelých a jej úloha pomáhať lídrom orientovať sa v zmenách, ktorými ich vlastné myslenie prechádza. Tradičný pohľad na leadership. Prínos vývojovej psychológie. Dôležitá zrelosť lídra. Schopnosť rozhodovať autonómne s ohľadom na druhých. Vývojové stupne myslenia a osobného rastu.