10 symptomů antileadershipu - Jemelka, Jiří
Vizionár žijúci v bubline mimo reality. Antisociálny technik. Tvrdý kapitalista. Egomaniak. Samoľúby narcis. Sľubotechna. Manipulátor. Populista. Technokrat. Divoký "cowboy".