Adjustments in Business Administration Studies Induced by Industry 4.0 - Wieczorek, Susann
Meniace sa požiadavky v profesionálnom svete vyvolané priemyslom 4.0 vyžadujúce viac metodologickej kompetencie. Tri výskumné fázy poukazujúce na zmenu štúdia obchodnej administratívy a úpravy vykonané z pohľadu spoločnosti a univerzity. Štúdium obchodnej správy v súčasnosti vyžadujúce okrem bežných zručností aj digitálne zručnosti, podporujúce procedurálne a technologické znalosti, ktoré sprevádzajú priemysel 4.0. Okrem toho zohráva úlohu poznanie príležitostí a rizík technológie, ale aj jej obmedzení.