Je značka projektu Západočeské baroko vidět? - Bryndáčová, Lucie
Projekt Západočeské baroko, ktorého jadrom je Letný barokový festival s ôsmimi slávnostnými akciami v Plzenskom kraji. Ochranná známka projektu - guľaté logo s vežičkou kostola v Mariánskej Týnici. Marketingová komunikácia značky. Prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť, v akej miere zaujme pozornosť respondentov logo umiestnené na webovej stránke a na tlačenom letáku. Testovanie očnou kamerou. Výsledok prieskumu.