Ta naše "zamilovaná" reklama. Jak prodat zboží pomoci té pravé hudební struktury - Rafajová, Andrea
Racionálne a emocionálne vnímanie reklamy. Moc hudby v reklame manipulovať s emóciami spotrebiteľa. Paralelné pôsobenie racionálnej a emocionálnej zložky reklamy.