Intercultural Competences in Slovak Business Environment - Benčiková, Dana
Zdôraznenie významu interkultúrnych kompetencií v podnikateľskom prostredí. Prezentácia výsledkov výskumu týchto kompetencií medzi zamestnancami slovenských podnikov.