Kybernetická bezpečnosť údajov o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci zamestnancov v malých a stredných podnikoch - Matkovčíková, Natália, 1982-
Zvyšovanie úrovne kybernetickej bezpečnosti ako jedna z aktuálnych výziev pre podniky. Nový zákon v danej oblasti vyzýva malé a stredné podniky na zavedenie množstva nových opatrení. Jednou z oblastí je oblasť bezpečnosti a ochrany zdravia zamestnancov pri práci. Je preto podstatné venovať čoraz väčšiu pozornosť a opatrnosť ich kybernetickej a informačnej bezpečnosti.