Firm Value and Corporate Cash Holdings. Empirical Evidence From the Polish Listed Firms - Anton, Sorin Gabriel
Odhad vzťahu medzi hodnotou podniku a držbou podnikovej hotovosti na vzorke 719 poľských firiem v rokoch 2007-2016. Analýza vplyvu finančnej politiky podniku na tieto ukazovatele.