Kybernetická bezpečnosť v práci s personálnymi dátami v malých a stredných podnikoch SR - Beláňová, Benita, 1973-
Opis prieskumu zameraného na personálne zabezpečenie v oblasti informačnej bezpečnosti v malých a stredných podnikoch. Metodika práce a metódy skúmania. Charakteristika skúmanej vzorky. Výsledky skúmania v oblasti personálneho zabezpečenia oblasti IS/IT bezpečnosti. Hodnotenie bezpečnostnej politiky organizácie vo vzťahu k ľudským zdrojom.