Historický pohľad na používanie internetu ako komunikačného nástroja - Matkovčíková, Natália, 1982-
Historický pohľad na používanie internetu a sociálnych sietí ako najvýznamnejšieho komunikačného nástroja súčasnosti. Aktuálne výsledky európskeho štatistického úradu zameraného na vývoj prístupu na internet a jeho využívania vrátane sociálnych sietí v rámci krajín EÚ.