Regional Structure of Foreign Direct Investment in Slovakia – A District-level Gravity-type Model 2009 – 2016 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Model gravitačného typu, skúmajúci zásoby priamych zahraničných investícií na Slovensku, na úrovni okresov s použitím Poissonovej metódy odhadu PPML, založenom na najnovších údajoch, zostavených Národnou bankou Slovenska.