Dopad zo zavedenia žetónového systému nakladania s komunálnym odpadom vo vybraných obciach SR - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie dopadov zavedenia žetónového systému pri nakladaní s odpadom v obciach na Slovensku. Zhodnotenie výsledkov.