To Some Connections between Remittances and Financial Inclusion - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Prevody peňažných prostriedkov a ich mimoriadne pozitívny efekt na hospodársky rast. Stručný pohľad na vzájomný pomer medzi finančnými prevodmi a finančnou inklúziou. Rozličné typy inštitúcií zapojených na trhu remitencií.