Evolution of Immigrant Integration into the Labor Market in the EU Countries - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Opis situácie prisťahovalcov na trhu práce, deskripcia ich zručností. Analýza vývoja miery zamestnanosti a nezamestnanosti a vývoja indikátorov súvisiacich s vylúčením z trhu práce (dlhodobá nezamestnanosť). Charakteristické typy zamestnaní, pracovných zmlúv a úrovne požadovanej kvalifikácie. Štatistické porovnanie na trhu práce domáci verzus cudzinci.