Success Factors of Sustainable Social Enterprises Through Circular Economy Perspective - Stratan, Dumitru
Modelovanie operácií sociálneho podnikania v rámci existujúcich obchodných metód na základe zásad obehovej ekonomiky. Kritické faktory, ktoré určujú udržateľnosť a výkonnosť organizácií. Prvky obchodného modelu zamerané na implementáciu princípov obehovej ekonomiky.