<The> Impact of Institutional Environment on Slovak Enterprises and the Institutional Hysteresis Effect - Bažó, Ladislav, 1980-
Použitie údajov svetových ekonomických organizácií na výskum podnikateľského prostredia a konkurencieschopnosti na Slovensku. Použitie korelačnej a regresnej analýzy. Skúmanie inštitucionálnej hysterézy.