Inovácia v distribúcií potravín - aspekt geografického informačného systému - Kita, Pavol
Poukázanie na možnosti použitia technológie veľkých dát na Slovensku. Ilustrovanie použitia priestorových dát v geografickej lokalizácií maloobchodných jednotiek.