Leadership and Its Changes as a Result of the Economic Crisis - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv krízy na jednotlivé riadiace funkcie. Analýza zmien v štýloch a kompetenciách vedenia ľudí. Porovnanie zmien vo vedení pred a po kríze. Stanovenie štatistickej hypotézy u 115 zahraničných a domácich spoločností zaoberajúcich sa výskumom a so sídlom podnikania v SR. Výsledky potvrdili dôraz na etické vodcovstvo.