Niektoré aspekty prokreatívneho správania na Slovensku v spojitosti so vzdelaním žien - Šprocha, Branislav
Analýza niektorých aspektov plodnosti, potratovosti a ukončených tehotenstiev na Slovensku v spojitosti s najvyšším dosiahnutým vzdelaním žien. Intenzita týchto procesov, ich rozloženie podľa veku, štruktúru podľa legitimity, počtu narodených detí, ako aj štruktúru ukončených tehotenstiev. Rozdiely medzi vzdelanostnými skupinami a možné vývojové zmeny prokreatívneho správania.