Financial Shielding That Bitcoin Grants to Capitals in the World - Frias, Angel Enrique Chico
Analýza vplyvu finančných ukazovateľov a finančných aktív na bitcoin. Snaha o potvrdenie a aplikáciu poznatkov pre ekonomiky s nestabilnými menami. Porozumenie kryptomenám ako základ pre budovanie budúceho monetárneho systému.