<The> Impact of Fiscal Decentralization on Economic Development - Pasichnyi, Mykola
Aktualizovaný prístup k k hodnoteniu vplyvu fiškálnej decentralizácie na hospodársky rozvoj. Vzťah medzi správnou úrovňou fiškálnej decentralizácie a hospodárskym rastom 27 rozvitých a rýchlo sa rozvíjajúcich ekonomík v Európe v rokoch 1992-2017. Hodnotenie pomocou panelových údajov.