Implementation of the Economic Mechanism of Sustainable Development of Agricultural Production at National and Regional Levels - Yarmolenko, Yuliia O.
Popis smerov implementácie mechanizmu trvalo udržateľného rozvoja do poľnohospodárstva na Ukrajine. Implementácia tohto mechanizmu do strategických dokumentov Ukrajiny.