<The> Impact of the Internet Economy on the Performance of Market Services in Slovakia - Benešová, Dana, 1958-
Internetové hospodárstvo v kontexte digitálnej ekonomiky. Vplyv informačných a komunikačných technológií na trhové služby. Určenie dosiahnutej úrovne internetového hospodárstva na Slovensku a stanovenie miery vplyvu výkonnosti trhových služieb. Preukázanie pozitívneho vplyvu na dané služby v podobe pridanej hodnoty.