Zamestnávanie zdravotne postihnutých - Šukalová, Viera
Definícia zamestnanca so zdravotným postihnutím podľa Zákonníka práce. Špecifiká zamestnávania osôb so zdravotným postihnutím, ktoré vyplývajú zo zvýšenej ochrany týchto osôb v pracovnoprávnych vzťahoch. Chránená dielňa a chránené pracovisko.