What have we Learned abot Land Market in Slovakia? - Vargová, Lucia
Fungovanie trhu s pôdou predstavuje rozhodujúci faktor pri formovaní rozvoja poľnohospodárstva a má výrazný vplyv na štrukturálne zmeny. Analýza trhu s pozemkami so zámerom poskytnúť prehľad rozvoja tohto odvetvia. Zmeny, ktoré sa vyskytli hlavne medzi rokmi 2007 až 2017 na Slovensku. Analýza je zameraná najmä na štruktúru a využitie pôdy.