Vnútorné predpisy pre školy a školské zariadenia - Konečná Veverková, Ingrid
Oblasť vnútorných predpisov škôl a školských zariadení. Delenie vnútorných riadiacich aktov. Tvorba a vydávanie vnútorných predpisov. Postup pri navrhovaní a vydávaní predpisov.