Pracovný úraz - pracovnoprávna zodpovednosť - Hrtánek, Ladislav
Obligatórne právne predpoklady pre naplnenie pracovnoprávnej zodpovednosti zamestnávateľa za úraz zamestnanca. Protiprávne konanie zamestnávateľa. Spôsobenie ujmy ako protiprávneho následku, vznik pracovného úrazu. Súvislosť protiprávneho konania zamestnávateľa a pracovného úrazu. Prešetrenie rozsahu náhrady škody pri pracovnom úraze.