Dotácie v rezorte školstva - Hrašková, Dagmar
Právne predpisy upravujúce financovanie výchovy a vzdelávania na Slovensku. Dotácie - cudzie zdroje financovania. Zoznam oblastí na poskytnutie dotácie zverejňovaný Ministerstvom školstva na svojom webovon sídle. Dotácia na stravovanie detí a žiakov. Dotácia na obnovu výchovy a vzdelávania. Dotácie na vzdelávanie pedagógov vo finančnej gramotnosti.