Štátne pôžičky mladomanželov na Slovensku nenadchli
Napriek tomu, že si slovenskí mladomanželia môžu požičať výrazne lacnejšie ako v komerčných inštitúciách, záujem nie je veľký. Analytici vidia problém v lehote, počas ktorej je možné o pôžičky zažiadať a vo vyššom priemernom veku pri vstupe do manželstva. Tu sa otvára možnosť pre komerčné banky. Požiadavky potrebné na splnenie mladomanželského úveru.