Brexit - kdo za něj zaplatí a kolik - Steckerová, Jana
Neistota spojená s Brexitom, najpravdepodobnejší variant je jeho odklad. Chýba záruka stability na britskej politickej scéne a vylúčenia tvrdého Brexitu. Najviac na to dopláca britská ekonomika, a to najnižším rastom HDP, slabnúcou librou, odchodom kapitálu a ľudských zdrojov.