Tak trochu jiná ochrana spotřebitele v Česku a na Slovensku - Sobková, Martina
Ochrana spotrebiteľa Česko verzus Slovensko. Vzájomná komparácia, odlišnosti a smerovanie. Zákony upravujúce ochranu spotrebiteľa v rámci bankovníctva a poisťovníctva. Najčastejšie typy spotrebiteľských sporov.