Charakteristiky celkových výplat akcionářum soukromých firem v zemích Visegradské skupiny - Hanousek, Jan
Analýza celkovej výplatnej charakteristiky súkromných firiem v súlade s existujúcimi teóriami v rámci kultúrnej a politickej aliancie štyroch stredouerópskych krajín Vyšehrádskej skupiny.