Healthtech aneb jak využít technologie na maximum!
Uplatnenie IoT (internetu vecí) v oblasti poisťovníctva. Vplyv digitálnych ekosystémov na biznis poisťovní, ich pridaná hodnota. Šesť základných druhov technológií v zdravotníctve (healthtechy). Tri základné kroky pri implementácii danej technológie.