Chudoba pracujúcich a jej dimenzie - Labudová, Viera, 1958-
Definičné vymedzenie chudoby pracujúcich. Faktory ovplyvňujúce chudobu pracujúcich. Identifikácia rizikových faktorov chudoby pracujúcich na Slovensku.