Robo-advisory jakožto brána do světa investic pro širokou veřejnost - Schwarz, Jakub
Robo-poradcovia (robo-advisors) ako nosná digitálna inovácia v oblasti investovania. Základné rysy a benefity robo-poradcov. Princípy algoritmických stratégií. Aplikovateľnosť v ČR.