Mining Coal Production in Slovakia - Manová, Eva, 1957-
Vývoj ťažby a využívania čierneho uhlia na území SR. Určenie stavu finančného zdravia spoločností, zaoberajúcich sa ťažbou čierneho uhlia na našom území (Hornonitrianske bane Prievidza). Porovnanie rozvoja ťažby uhlia SR s jeho susednými krajinami.