Zrušenie a zánik obchodnej spoločnosti v konkurze – vybrané súvislosti - Knapková, Miroslava
Teoretické východiská súvisiace s bankrotom obchodných spoločností z pohľadu legislatívy v širších súvislostiach, nadväznostiach, účelovosti a využívania v aplikačnej praxi.