<The> Creation of the Digital Resource with the Aid of Parallel Computing - Serik, Meruert
Metódy a efektívnosť tvorby aplikácií vytvorených na paralelných digitálnych platformách – pomocou paralelného programovania vytvorenie digitálneho zdroja, ktorý pracuje na operačných systémoch SIS II, Windows, Android, IOS, Mac OS X. Možnosti vývoja aplikácií v rôznych operačných systémoch a ich vplyv na globálnu výpočtovú infraštruktúru.