Co-Movements of Exchange Rate Returns: Multivariate Garch Approach - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza pohybu výmenných kurzov vybraných stredoeurópskych mien: českej, poľskej, maďarskej. Empirická analýza dát z rokov 2004 - 2019.