Spatial Interactions and the Regional Employment in the EU - Furková, Andrea, 1975-
Odhad priestorového ekonometrického modelu nezamestnanosti v regiónoch 259 NUTS v roku 2018 v Európskej únii. Zohľadnenie regionálnych špecifík a kvantifikácia priestorových vplyvov.