Factors Affecting the Financial Structure of Slovak and Czech Enterprises in the Manufacture of Machinery and Equipment Industry - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza a zhodnotenie vplyvu vybraných vnútorných podnikových faktorov a externých makro-environmentálnych faktorov na finančnú štruktúru podnikov. Štúdie realizované v podnikoch vyrábajúcich stroje a strojárenské zariadenia.