Marketingové aktíva ako ukazovateľ merania marketingovej výkonnosti podniku - Hrušovská, Dana, 1964-
Základné prístupy v oblasti hodnotenia marketingovej výkonnosti. Marketingové aktíva ako meradlo marketingovej výkonnosti. Kategórie primárne používané podnikmi na Slovensku na označovanie pojmu marketingové aktíva.