Determinujúce interné faktory finančnej výkonnosti hutníckych podnikov - Bobenič, Tibor
Analýza potenciálnych interných faktorov determinujúcich výkonnosť podnikov pôsobiacich v hutníckom priemysle v rámci Slovenskej republiky.