Aktuálne otázky európskej vzdelávacej politiky v oblasti odborného vzdelávania a prípravy - Dudová, Iveta
Strategický rámec pre vzdelávanie a odbornú prípravu 2020 v Európskej únii. Odborné vzdelávanie a príprava v európskej vzdelávacej politike. Kodanský proces a jeho nástroje. Finančné nástroje. Dosiahnutý pokrok v odbornom vzdelávaní a príprave na Slovensku.