Ekonomická bezpečnosť podnikov v prihraničných regiónoch - Gozora, Vladimír
Zhodnotenie ekonomickej bezpečnosti podnikateľských subjektov v špecifickom prostredí a identifikácia bezpečnostných rizík a východiská zvyšovania ekonomickej výkonnosti podnikovo-hospodárskej základne v podmienkach SR so zreteľom na bezpečnosť podnikov v prihraničných regiónoch.