Manažment rizík malých a stredných podnikoch na Slovensku v oblasti poľnohospodárstva - Masár, Matej
Súčasný stav aplikácie manažmentu rizika v podnikoch, ktoré realizujú svoje podnikateľské aktivity v oblasti poľnohospodárstva