Doing Business of Agricultural Small and Medium Enterprises in Slovakia - Gajdová, Denisa, 1977-
Poľnohospodárske zoskupenia v Európskej únii. Zamestnanosť v poľnohospodárstve v EÚ. Identifikácia klastrov. Podnikateľské prostredie na Slovensku.