Key Success Factors of Knowledge Management in Small & Medium-Sized Enterprise in China - Yang, Iing-fei
Malé a stredné podnikanie v Číne. Znalostný manažment v malých a stredných podnikoch v Číne. Definícia riadenia znalostí. Kľúčové faktory úspechu spoločnosti znalostného manažmentu.