Are Cryptocurrencies Connected to Forex? A Quantile Cross-Spectral Approach - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza spojitosti medzi forexom a kryptomenami s použitím kvantilového krížového prístupu. Skúmanie šiestich forexov a šiestich kryptomien v období 2015-2017. Porovnanie s výsledkami štandardnej korelácie.