Regarding the Possibilities of Connections between the Transfer of Technologies, Knowledge and Production of Knowledge and Information in the Area of Development and Managerial Skills’ Enhancement - Szarková, Miroslava, 1951-
Poznatky a informácie o možnostiach rozvoja manažérskych zručností s využitím informačno-komunikačných technológií v spoločnostiach pôsobiacich v Slovenskej republike. Prieskum zameraný na vhodnosť komunikačných nástrojov používaných na rozvoj manažérskych schopností v bankovom sektore Slovenska. Určenie výhod, nevýhod a rizík.